Over Mij

9/09/2014

Persoonlijke Babbels

Het is al een tijdje dat ik iets persoonlijks op mijn blog geplaatst heb. Vroeger stond mijn blog vol met persoonlijke babbels, en verhalen over mijn dag en leven. Ik vond het leuk om daar over te schrijven, en nog steeds hoor! Ik heb er alleen het een en ander erbij gezet. Maar nu vind ik het weer eens tijd voor een oude, vertrouwde babbel.


Hoe is het met mij? Ja goed. Maar laten we het even op goed houden. Vandaag is het dinsdag, en dat wil zeggen dat ik vandaag een lange dag heb. Die verlangens na het moment dat je de fiets thuis in de schuur dumpt en meteen naar je kamer kan rennen om je daar op te sluiten. Alleen je laptop en jij. En met een beetje geluk een lading voedsel. Ja, op dit moment zit ik inderdaad in de les mijn blog up to date te houden. Heb ik niks beters te doen? Nee.

Heb ik nog wat nuttigs gedaan in het weekend? Jazeker! Ik heb een heel leuk weekend gehad. En gelukkig maar want ik heb er echt een marathon voor moeten fietsen. Zaterdag heb ik, zoals elke week, weer heerlijk gewerkt voor de kost. En dat was mijn weekend. Gisteren heb ik dat even goed afgesloten met Under The Dome.

Ga ik nog nuttige dingen doen deze week? Ja, het zou je misschien verbazen maar ik ga nuttige dingen doen komende week. De komende dagen is het mijn taak om elke avond even op te passen op mijn oppaskindje. Ik heb er zin in, dat meisje is zo'n leuk kind. En dat is eigenlijk meteen al het nuttige wat ik voor deze week gepland heb. Ik ben benieuwd wat er nog meer op mijn pad komt. Er is vandaag trouwens iets ververanderd in mijn leven. Een uur geleden heb ik de seizoen finale van Teen Wolf gekeken en wauw. Helaas zot ik nu zonder series. Behalve mijn wekelijkse Under The Dome dan..
Maar nog een maand! Dan kan ik weer genieten van American Horror Story en The Walking Dead. Ik heb dus veel om naar uit te kijken.

4 opmerkingen:

 1. je schrijft zo leuk Ilse!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Dat vind ik echt heel erg leuk om te horen!

   Verwijderen
  2. ik ben btw Amore hihi

   Verwijderen
  3. Oeh late reactie. Maar ik zag het gisteren toevallig toen ik op je blog klikte!

   Verwijderen