Over Mij

9/17/2014

Wat vinden we in mijn kamer?

Al sinds ik de trap alleen op en af kon lopen, breng ik de meeste tijd door op mijn kamer. Vroeger zat ik er vooral veel te knutselen, of speelde ik met mijn barbies of poppen. Nu zit ik hier meestal om te lezen, huiswerk te maken, tekenen, schrijven, bloggen, films/series kijken of om muziek te luisteren. En omdat ik hier vaak zit, vind ik het fijn dat de omgeving mij motiverend en positief aanspreekt. Ik laat jullie een paar dingetjes zien in mijn kamer.Op dit moment ben ik bezig met een scrapbook, en daarom vind ik het handig dat ik bepaalde dingetjes makkelijk bij de hand heb. Mijn washi tape en stempels heb ik daarom in een pennenbakje gestopt. De linnen en andere stempels zitten in de nougat bus (waar ooit heel veel nougat in zat). Wat er in de zwarte bak zit, is niet zo interessant. Het zijn vooral belangrijke documenten.


 Vol trots presenteer ik jullie mijn schaarse boekenplank. Waar ik overigens heel trots op ben hoor. Op dit moment staan hier acht boeken, maar dit is lang niet alles van wat ik heb. In mijn nachtkastje heb ik nog vier boeken van Stephen King staan. Misschien moet ik die er binnenkort ook maar eens bij zetten. Voor de rest staat hier een deel van mijn notitieboekjes en mijn favoriete spellen: Rollercoaster Tycoon 2 en The Sims 3. Voor de oplettende onder ons: Ja, naast het boek Looking For Alaska staat inderdaad de geweldige film: Back To The Future.

Ook Winnie the Pooh bevind zich op dit plankje. Ik heb deze knuffel van mijn broertje en zusje gekregen toen ik zestien werd, Winnie the Pooh draagt een Tiroler hoed. Deze hoed heb ik van mijn examenstunt. Dus dat is een mooie herinnering voor mij.


Dit hart is misschien wel mijn trots uit mijn kamer. Het hart zelf heb ik op mijn 16e verjaardag gekregen van 2 vrienden. En ik ben er nog steeds zo ontzettend blij mee. In het midden staat een klok, die al jaren kapot is, heb ik erin staan. Ja, ik ben ooit nog van plan om er nieuwe batterijen in te stoppen. Links boven in staat een trol. Dit is niet zomaar een trol. Deze trol heb ik gekregen in groep drie tijdens een schoolreisje. Al die jaren heeft hij op mijn nachtkastje gestaan. Toen ik twee jaar terug ineens een Starwars obsessie kreeg, besloot ik de arme, naakte trol maar eens kleertjes te geven. En ik gaf hem meteen een lightsaber. Hij is nog nooit zo gelukkig geweest. Mijn kleine, lieve Jedi Trol.

Verder zien we een veer, die ik ooit uit het hok van de kippen heb gehaald. De kip is inmiddels overleden. Helaas, ze legde zo goed eieren. Rechts boven in staat een kat die ik ooit op mijn elfde in Slagharen gekocht heb, en rechts onderin staat parfum van Celine Dion. Dan als allerlaatste het hippiebusje. Deze heb ik afgelopen zomer van mijn moeder gekregen. Ik ben er heel blij mee.

2 opmerkingen: