Over Mij

10/01/2014

Hello October

Terwijl de bladeren hier en daar al een beetje beginnen te verkleuren, starten wij vandaag de nieuwe maand oktober! Een nieuwe maand betekend nieuwe kansen en uitdagingen. En ook ik ben van plan hier een daar wat te veranderen. Dit doe ik overigens altijd in een nieuwe maand, omdat ik op een één of andere manier dan altijd meer motivatie heb.


Een paar berichten terug hoopte ik dat ik jullie een beetje in de herfstsfeer kon krijgen door middel van Pinterest. Al sinds de zomervakantie voorbij is, smacht ik al naar de stormachtige dagen waarbij ik niks beters kan doen dan de hele dag op mijn kamer zitten en mijn favoriete series bekijken. Geen schuldgevoel meer om het feit dat jij binnen zit terwijl de zon buiten staat te stralen aan de hemel. Maar ik kan nu wel zeggen dat de tijd van het binnen zitten nu echt begonnen is. Heerlijk!

In oktober beginnen twee van mijn favoriete series weer. American Horror Story en The Walking Dead. Ik kan niet wachten! Vooral om American Horror story sta ik te springen. Verder wil ik deze maand leren om beter dingen te plannen. Vooral wat school betreft ben ik echt een ramp. Al moet ik zeggen dat het dit jaar beter gaat dan vorig jaar. Veel beter zelfs, en daar ben ik best trots op. Maar het kan beter. Ik merk dat ik veel beter in mijn vel zit als ik al mijn belangrijke werk gewoon op tijd af heb. Dan kan ik ook wat meer genieten van mijn vrije tijd. Ook wil ik meer ontdekken van Photoshop. Ik ben Photoshop de laatste weken als een super leuke bezigheid gezien. Dat programma vind ik zo ontzettend gaaf!

Tot zo ver even een kort berichtje. Mijn motivatie ligt nu nog ergens op level honderd. Maar grote kans dat het over een weekje (of over een dag) alweer verdwenen is. Ik hoop het in ieder geval niet.


1 opmerking: