Over Mij

10/17/2014

Persoonlijke babbels

Oh hoi. Ilse, welkom terug. Ja dames en heren, de laatste tijd laat ik minder van mij horen. Oke, ik spreek nu over maar twee weken. Maar die weken zijn ernstig genoeg om er een misdaad van te maken. Ik bedoel, een "nuttige" blogpost en op de maandag een liedje? Missen we niet een dag? Ilse, waar heb je je de afgelopen dagen toch mee bezig gehouden? Nou dat zou ik je vertellen.


Het is niet zo dat ik geen tijd had, het vergeten was of gewoon geen inspiratie had. Het is meer het feit dat ik op dit moment geen laptop bij de hand heb. Ik weet dat geen laptop mij niet tegenhoudt van het schrijven van een blogpost. Waar ik mee zit, is dat ik geen plaatjes bij mijn blogpost kan zetten. En geen plaatjes betekent een post die niet af is. En niet af is verschrikkelijk.

Maakt mij dit een perfectionist? Hmm, misschien. Tot dat ik bedacht dat de tekst het belangrijkste is van een blog. Je kan beter tekst hebben zonder plaatjes, dan plaatjes zonder tekst. Daarom stap ik over mijn grenzen heen en wordt dit een blogpost zoals vroegâh: een blogpost zonder plaatjes. Maar geen paniek! De plaatjes worden er later wel weer in gezet. Misschien zul je nu wel denken waar ik nou zo'n groot probleem om maak, maar dat weet ik zelf eigenlijk ook niet. Eigenlijk slaat het nergens op.

Verder. Heb ik nog wat beleefd in mijn fantastische leven? Jazeker! Eigenlijk heb ik op dit moment een hele leuke week achter de rug. Maar daar wil ik een andere keer meer over vertellen. Dus dat blijft nog een geheimpje. Morgen heb ik in ieder geval mijn laptop weer bijbde hand. En ik kan niet wachten tot ik Photoshop geopend heb, en uit al mijn enthousiasme deze post vol ga gooien met plaatjes.

Ik heb nog zo veel meer te vertellen. Maar ik denk dat ik dat beter kan bewaren voor die o zo geheimzinnige post voor later. Het was een kort babbeltje voor nu, maar ik stop ermee omdat de gekte naar mijn hoofd stijgt want ja, ik moet dit allemaal typen op mijn mobiel. En als ik iets niet kan, is dat typen op mijn mobiel. Hoevaak ik mijzelf wel niet moet verbeteren op woorden zoals tyoen ipv typen. Of daatom ipv daarom. Ik sluit maar snel af voordat ik jullie aansteek.

3 opmerkingen:

 1. Wanneer teksten zonder plaatjes interessant zijn dan zijn plaatjes overbodig. Vind ik.
  Ik vind (nog steeds) dat je leuk schrijft!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Het gaat meer om dat plaatje wat ik altijd onder de eerste lap tekst dump. Want ''perfectie'' haha, sorry ;p
   Heel erg bedankt, nogmaals. Doet mij altijd erg goed om zoiets te horen.

   Verwijderen
 2. Ik ben benieuwd naar het verhaal!! :D

  BeantwoordenVerwijderen