Over Mij

12/20/2014

Vijf leuke kerstfilms



























Kerst staat voor de deur en ondanks de meesten nu vakantie hebben, blijf december een drukke maand. Waarschijnlijk wordt deze kerst ook niet zoals iedereen gehoopt had. Een witte deken wat onze daken moest bedekken dit jaar is nog altijd ver gezocht. Toch blijft het heerlijk om je even terug te trekken met een warme beker chocolademelk, en een heerlijk kerst film.

The Polar Express


De gehele kerstgedachte verwerkt in een film, en laat vooral de magie niet ontbreken. The Polar Express blijft voor altijd op je netvlies staan. Wanneer een jongen 's nachts niet slapen kan, staat er plotseling een trein voor zijn deur. Hij stapt in, en hij maakt de trip van zijn leven naar de Noordpool.

Elf


Na mijn mening is dit misschien wel de meest grappigste kerstfilm. Wanneer Buddy als baby perongeluk in de zak van de kerstman kruipt en meegenomen wordt naar de Noordpool, besluiten de kerstman en de elven om hem op te voeden als een echte elf. Alleen komt Buddy er na dertig jaar achter dat hij eigenlijk helemaal geen elf is, en gaat hij op zoek naar zijn echte familie.

The Santa Clause


Wat gebeurt er als de kerstman door jouw schuld overlijd? Dan ben jij uitverkoren om de nieuwe kerstman te worden. Dit overkwam Scott Calvin, en hij besloot om met zijn zoon Charlie toch maar de cadeau's rond te brengen  na dit vreselijke ongeluk. Maar hierna was Scott er nog niet vanaf. Zijn buik en baard beginnen aardig snel te groeien, en Scott veranderd al aardig snel in de nieuwe kerstman.

A Nigmare Before Christmas


Wanneer Jack Skellington, wondend in de Halloween Wereld, de deur naar de Kerst Wereld ontdekt, wil hij niks anders dan die fijne sfeer om hem heen. Met zijn vrienden uit de Halloween wereld maakt hij een plan om de mensen een -op zijn manier- fijne kerst te bezorgen. Maar dit pakt helemaal verkeerd uit.

Home Alone


Natuurlijk kennen we allemaal de Home Alone films wel. De arme Kevin die elk jaar weer perongeluk alleen thuis gelaten wordt terwijl zijn familie op vakantie gaat, en altijd weer de inbrekers die op zijn pad staan. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Een geweldige kerstfilm voor de hele familie.


7 opmerkingen:

 1. Ah home alone, ik kijk dat echt bijna elk jaar. Ik kan ze dromen. Maar ze blijven mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kerstfilms zijn heeeeeeeerlijk! Mijn favoriet: Jack Frost!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik kijk standaard elk jaar Home Alone! Traditie haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke films! Mijn favoriet is en blijft The Family Man <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kijk ook echt ieder jaar kerstfilms! Helemaal als het 's avonds koud is, kun je mij vinden op de bank in een joggingsbroek met een kerstfilm <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sommige kerstfilms blijven leuk om naar te kijken! Hopelijk komen er leuke films op tv dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen