Over Mij

8/06/2014

Het kleurboek voor volwassenen

Is het een nieuwe hype? Het zou zo maar eens kunnen. Een ding weten we tenminste wel, het kleurboek voor volwassenen is enorm verslavend. Maar wat is dit nou eigenlijk voor een kleurboek? In het kleurboek voor volwassenen staan verschillende kleurplaten. Alleen ligt het niveau wat hoger dan de welbekende kinderkleurplaten. Natuurlijk moest ik het boek ook in huis halen, want ik hoorde alleen maar leuke reacties over het kleurboek. En ja, ook ik was aardig positief.


Mijn kleurboek heb ik gekocht voor 9,95,- euro bij de Intertoys. Eigenlijk had ik eerder verwacht dat ik het boek bij de Bruna, of een andere boekhandel kun vinden. Dit was dus niet het geval, en heel toevallig zag ik het boek liggen in de Intertoys. Ik heb het meteen mee naar huis genomen, waar ik nog geen spijt van heb. Want het boek vult mooi mijn eenzame vakantiedagen.


Hier boven een goed voorbeeld van wat je kunt verwachten. Maar ziet dit er te moeilijk uit? Geen zorgen. De kleurplaten gaan van makkelijk tot moeilijk en ik moet zeggen dat deze vier plaatjes hier boven toch wel tot de moeilijke varianten behoren. Ook ik ben eerst aan de makkelijke kleurplaten begonnen. Nadat ik de eerste kleurplaat af had schrok ik eigenlijk best wel. De kleurplaat was erg doorgedrukt en daardoor is de kleurplaat aan de achterkant beschadigt. Zonde. Maar ik kwam er al snel achter dat ik te hard gedrukt had met de viltstift. Mijn andere kleurplaten zijn gelukkig niet doorgedrukt.

Dan heb je nog de vraag: ''Kan ik beter kleuren met viltstift of met potlood?''
Dat maakt niet uit. Ik doe de makkelijke kleurplaten met viltstift. Maar de moeilijke kleurplaten, vooral de bloemen, doe ik met potlood. 

Kortom, dit leuke, vrolijke boek maakt je vakantie compleet. Ik ben er erg positief over. En vergeet niet: kleuren is goed voor je geest. Dus dat is nog een plus puntje waarom je dit boek in huis moet halen :)Geen opmerkingen:

Een reactie posten