Over Mij

10/22/2014

Ik ging naar de Primark

Het is al weer even geleden dat ik naar de Primark geweest ben. Toch wil ik nog even snel mijn gekochte kleding en spulletjes aan jullie laten zien. Ik ben naar Almere geweest, en ben thuis gekomen met een flinke tas vol. Niet alleen kleding, maar ook andere leuke dingen! Lees snel verder om te zien wat ik gekocht heb.


Wat ik jammer vond, is dat ik de kleding erg tegen vond vallen. Er waren teveel opvallende printjes. Ja oké, nu heeft de Primark dat wel vaker, maar wat ze nu hadden vond ik gewoon een nee. Ook de schoenen vielen mij erg tegen. Ik was eigenlijk niet van plan om schoenen te kopen, maar ik vond dat ze weinig hadden. Wat ik echt de grootste tegenvaller van de Primark vind, is dat ze nooit en dan ook echt nooit schoenen in mijn maat hebben. Ik heb schoenmaat 39 en dat beschouw ik toch niet echt als een hele gekke schoenmaat. Maar nee, die maat is gewoon nergens te vinden. En dat terwijl schoenmaat 38 echt in overschot is. Erg jammer. Maar, ik zou het er maar mee moeten doen.Tadaa! Het grootste deel van de aankopen zijn hier te zien! Ik had heel veel geluk van het Hogwarts shirt betrof. Ik had al van wat mensen gehoord dat al het Harry Potter spul al weg was, op de sokken na. Maar heel toevallig liep ik tegen het shirt aan. Of nou ja, ik struikelde er zowat over. Het shirt lag namelijk op de grond. Helaas was het shirt te groot voor mij. Maar ik was toch niet van plan om het shirt voor mijzelf te kopen. Ik wist van een vriendin dat zij heel graag zo'n shirt wilde hebben. Dus ik heb het voor haar meegenomen, Hier een lijstje van de rest van mijn aankopen. Daarbij staan ook de dingen die niet op de foto staan.

- Spijkerjasje
- Sjaal
- T-shirt
- Hogwarts shirt
- Joggingsbroek
- Handschoenen
- Muts
- Rode deken
- Kerst kruik


Even een close-up van de sjaal. Ik ben er zo ongelooflijk blij mee. En de sjaal was ook de hoofd reden waarom ik zo nodig naar de Primark moest. Ik had op verschillende Youtube kanalen al gezien dat er geruite sjaals te koop waren bij de Primark. Dus ik moest wel heen. 


En hier, misschien wel de leukste aankoop van mijn dagje shoppen. Jawel, een rendier. En het is niet zomaar een rendier, er zit namelijk nog een kruik in verstopt. Ik zag al dat er al verschillende kerstartikelen hingen. En deze Rudolf kon ik gewoon niet laten hangen. De kruik die erin zit is niet zo heel groot, maar alsnog biedt hij voldoende warmte.

Tot zo ver mijn aankopen. Ik denk dat ik rond kerst nog een keer die kant op ga, omdat ik vond dat de Primark hele leuke kerst artikelen had. Dan sla ik meteen een voorraad geurkaarsen in

5 opmerkingen:

 1. Wauw wat een gave sjaal!! Leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die sjaal is heel mooi! En die kruik! Lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die sjaal <3 Dat spijkerjasje <3 Die kruik <3 Ik moet snel weer naar de Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk leuk!! Ik ben van de week geweest. Veel aanbiedingen in truien, vesten en tshirtjes. Primark is fantastisch. Jij hebt ook vet leuk gescoord zie ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dingetjes heb je gescoord! Inderdaad veel printjes en niet heel veel leuke kleding. Maar jouw inkoopjes zjn wel heel leuk!
  Leuke blog heb je, ik volg je nu! (:

  BeantwoordenVerwijderen