Over Mij

12/10/2014

Eeyore in huis!?Oh dear, oh dear. Afgelopen donderdag liep ik door de Primark wanneer mijn hart plots stopte met
kloppen en ik wel een paar keer naar adem moest happen. Wat was er nou aan de hand? Voor mijn gezicht stond een rek gevuld met de meest geweldige pantoffels van deze hele wereld. Winnie the Pooh, Knorretje, Bambi... Maar mijn ogen waren slechts gericht op één ding, en dat was Eeyore. En ik kon deze geweldige pantoffels niet laten liggen.

Een artikel schrijven over pantoffels. Wie doet dat nou? Ja, ik voel mij aangesproken. Maar dit was de geweldigste vonds in mijn leven waar ik per toeval tegen aan liep. Noem mij gerust een klein kind als ik zeg dat ik al vanaf mijn vierde fan ben van Winnie the Pooh, en dan in het speciaal Eeyore. En ik schaam mij niet. Deze pantoffels zijn dan ook niet de eerste Eeyore's in mijn huis. En ik zeg je, ook niet de laatsten. Want naast een Eeyore knuffel, Eeyore beeldje en Eeyore stempels + stickers vult mijn 'verzameling' mooi aan.

Nu hebben we vast allemaal wel een vreemde obsessie (ik hoop het, ik wil niet alleen zijn) en dat is oké. Want terwijl de een kaarsen met bloemengeurtjes spaart, en de ander theedoeken, loop ik elke dag rond op mijn nieuwe, geweldige Eeyore pantoffels.

6 opmerkingen:

  1. Haha ik heb ze ook gezien, ze zijn geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt té leuke pantoffels, Eeyore is awesome! Heb zelf een Eeyore knuffel in m'n bed liggen, m'n grote vriend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aah, wat een leuke vondst bij de Primark! Ik vind het sowieso altijd heerlijk dat ze daar zulke foute dingen hebben. Geweldige aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen