Over Mij

12/12/2014

It's Beginning to look a lot like ChristmasBijna is het weer zo ver. Nog maar dertien dagen en dan staat kerst weer voor de deur. Het kan vast niemand ontgaan zijn. Stations zijn versierd met mooie lampjes en in elke stad staat die grote boom weer op het plein. Ook bij mij thuis is de boel al aardig wat versierd.

Nu het al aardig vroeg donker is 's avonds, is het best fijn om dit heerlijke knusse sfeertje om je heen te hebben hangen. Voor de open haard zitten met een beker chocolademelk en een lekker warm kleedje over je voeten. Wat wil je nog meer. Je kan geen radio meer aanzetten of de kerstmuziek danst om je oren. En daarom kon ook ik het niet laten om Micheal Buble en het welbekende lied hier te plaatsen.


Kerstmutsen, kaarsen, lampjes, kerststukjes... Zo ziet het er bij ons thuis er nu uit. En ik weet zeker dat we het hier niet bij laten, aangezien ik alweer vijf stukken oase gesignaleerd heb in de keuken. Met een beetje geluk valt er nog wat sneeuw ook met kerst. Waar ik maar niet van uit ga, sneeuw is altijd te mooi om waar te zijn.Hier boven even twee kiekjes uit ons versierde huis. Elk jaar wordt de mini kerst stad weer opgezet en ook elk jaar wordt deze stad weer aangevult met nieuwe huisjes en mensjes. Erg leuk, vooral omdat onze kat het een prima plek vind om er uitgebreid in te gaan liggen. Ja, je krijgt er een beetje een godzilla idee bij. Wat een vrolijke kerstgedachte toch weer.2 opmerkingen:

  1. Ahh zo'n kerststadje lijkt me zo tof! Als het goed is gaan wij morgen de kerstboom en alle bimbam eromheen opzetten, heb er zin in haha (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Michael Bublé heeft zulke leuke kerstliedjes haha! Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen