Over Mij

1/28/2015

Uptown FunkOké, onderhand zijn we nu allemaal al bekend met het nieuwe lied van Bruno Mars. Jawel, ik heb het natuurlijk over Uptown Funk. Je weet wel, dat swingende en o, zo vrolijke lied waarin iedereen niks anders doet dan dansen en zingen. Alsof ze elk moment ze jou elk moment grijpen en jou mee het beeldscherm in trekken.

Het komt zelden voor dat ik bij een lied meteen mijn heupen los moet gooien. Meestal zijn het alleen de musical liedjes (en dan vooral die van Grease en Hairspray). Maar onee, bij dit lied kan ik niet stil blijven zitten. Het is echt té lang geleden dat ik iets van Bruno Mars gehoord heb. Nu ben ik niet een groot fan van hem, maar ik vond dat hij altijd wel aardige liedjes had. Ik bedoel, de laatste keer dat ik zo vaak in een paar weken 'Bruno Mars' gehoord heb, was met zijn hit The Lazy Song. En dat was in 2010.


Meteen na het luisteren én het bekijken van de clip, kon ik niet anders dan, behalve swingen en zingen, het lied te linken aan Uptown Girl van Billy Joel. Mocht je die clip nog nooit gezien hebben, geloof mij, het helpt je enorm om je positive uitstraling nog beter te maken. Het zingen, het dansen, de vrolijkheid en zelfs het woordje 'Uptown' komen allemaal overeen in beide songs.

Uptown Funk, ken je het nog niet, luister het lied dan zo snel mogelijk! Ik vind het een geweldig lied, en de clip maakt het alleen nog maar beter! Trouwens, hebben jullie deze clip van deze man al gezien. Grote garantie dat je mond open zakt na het zien van zijn cover:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten