Over Mij

4/18/2015

HET BOEKENFESTIJN: EEN BOEKEN WALHALLA

Gisteren ben ik uiteindelijk toch nog naar het boekenfestijn in Leeuwarden geweest. Ik twijfelde eerst heel erg en zou in eerste instantie eerst op de donderdag gaan. Uitendelijk heb ik voor de vrijdag gekozen en ik heb geen seconde spijt gehad. Ik kwam namelijk terecht in een soort van boeken hemel.

Ik wist totaal niet wat ik van het boekenfestijn moest verwachten. Maar toen ik daar naar binnen liep, keek ik mijn ogen uit. Overal lagen boeken voor een spot goedkoop prijsje. Ik was er al best wel vroeg dus ik had mooi de tijd om overal rustig bij langs te gaan. Later kwam Bettie, ja van de blog Let's Dust Bowl Dance, ook die kant op. Samen met haar heb ik een hele gezellige middag daar gehad! En ik ben ook zeker goed geslaagd! Ik kocht zeven boeken voor de prijs van 25,- euro!

De boeken die ik gekocht heb:
Stephen King - Christine
Stephen King - Misery
Gabrielle Zevin - Het was best een fijn leven
Gayle Forman - Als ik blijf
Justin Torres - Wij, de wilden
Holly Smale - Geek Girl
Jane Austen - Pride and Prejudice

Vandaag is de laatste dag. Dus heb je niks te doen en ben je toevallig een beetje in de buurt van Leeuwarden? Ga heen! Ze hebben zowel veel Nederlands-talige boeken als Engelse boeken! Ik ben echt heel blij met mijn boeken. Het enige probleem is dat ik nu niet weet met welk boek ik moet beginnen.

3 opmerkingen:

  1. Woow 7 boeken voor €25 is echt goedkoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa! Was gezellig. Nu weer wachten tot maart volgend jaar :(

    BeantwoordenVerwijderen