Over Mij

5/09/2015

NETFLIX TIP: THE RETURNEDDiegene die zelf Netflix hebben weten vast wel hoeveel series er allemaal op staan. Misschien niet allemaal hele bekende series, maar genoeg om uit te kiezen Zo kreeg ik van iemand de tip om The Returned te kijken. Elke week word er een aflevering op Netflix gezet, en ik vind de serie geweldig!

In een klein dorp verschijnen een enkel aantal overledenen. De mensen weten niet dat ze ooit gestorven zijn maar ze zijn gezond genoeg om hun leven weer op te pakken. Natuurlijk is het leven van de familieleden van deze mensen gewoon door gegaan en daarom is het niet voor elke overledene makkelijk om hun leven weer op te pakken. Naast het feit dat de meeste families hun geliefden weer in huis hebben genomen, lijkt het alsof er een prijs betaald moet worden voor de terugkeer van de overledenen. Er doen zich vreemde verschijnselen voor.Al bij de eerste paar seconden van de serie was ik al verkocht. De serie weet goed hoe de spanning erin gehouden moet worden. Zo kom je bij elke aflevering steeds meer te weten over de overleden mensen die teruggekeert zijn. Bijvoorbeeld hoe ze gestorven zijn, waarom ze gestorven zijn, wat de relatie was met de familie en wat voor verdere relaties ze nog meer hadden. Er zijn bijvoorbeeld ook overledenen die al tientallen jaren dood waren en geen familie meer hebben,o f verouderde familieleden. Naast dat de teruggekeerde mensen willen weten hoe en waarom ze teruggekeerd zijn, willen ze vooral hun leven weer oppakken.

De serie is een thriller-drama serie. Dus als je nog een serie zoekt in deze genre dan raad ik je The Returned zeker aan. Het verhaal is onwijs goed en ook het acteerwerk is goed. Zelf heb ik de serie 4 van de 5 sterren gegeven en ik kijk elke week uit naar de volgende aflevering!


3 opmerkingen:

 1. Klinkt best wel als een leuke serie. Ik kende hem nog nieT. Misschien ga ik eens nadat gossip girl uit heb eens kijken naar deze serie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt bekend, volgens mij werd dit op sbs 6 uitgezonden... Hij staat op mijn watchlist! The 4400 is ook echt een aanrader! Dan zijn ze niet overleden maar heel lang ontvoerd geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa klopt die serie kijk ik ook! Is wel een beetje te vergelijken inderdaad, ook erg spannend!

   Verwijderen