Over Mij

4/04/2014

Een samenvattende dag

Ja kijk, omdat ik gewoon weer even wat moet posten, heb ik besloten om wat over mijn dag te vertellen. Wat achteraf helemaal niet zo'n goed idee is, aangezien ik vandaag nog niks heb gedaan. Oké, ik ben naar school geweest voor een toets, maar dat is het dan ook denk ik. En ik kan dan ook wel heel uitgebreid mijn ontbijt beschrijven. Maar geloof mij als ik zeg dat het niet meer was dan een broodje pindakaas.Maar voor diegene die het toch heel interessant vindt en misschien mijn nieuwe stalker willen worden, mijn dag van 4 april, 2014. Daarbij neem ik het woord stalker meteen weer terug want alsjeblieft niet zeg. Ik moet er niet aan denken om iemand achter mij aan te hebben met de gedachte: ''Jij hebt stroop aan de kont en ik lik het er wel even vanaf.''. Stop, genoeg gepraat.

Mijn wekker ging vandaag om 8:17. Het spijt me dat ik mijn wekkers altijd op de meest rare tijden zet. Pas vijf minuten later ben ik mijn bed uit geklommen. Terwijl ik mijn haren uit mijn knot pulkte, zag ik al wel weer dat mijn pony in een 'v' vorm omhoog stak. Mijn haar is zo raar, het zal zelfs nog de letter 'z' kunnen maken als het er de kans voor krijgt. Maar goed, dit was natuurlijk helemaal niet volgens de planning en de stijltang moest er weer door heen. Daarna snel het al het make-up op mijn gezicht gesmeerd. Door mijn haar struggle was ik al aan de late kant, en ondertussen stond mijn vader ook nog eens hysterisch onder aan de trap te roepen dat ik moest opschieten. Dus eenmaal beneden propte ik snel een broodje pindakaas weg en had zelfs nog een minuutje over om mijn tanden te poetsen. En na het poetsen moest ik toch echt mijn jas aan trekken en mijn fiets uit de schuur pakken.

Toen begon de ellende pas echt. Het regende buiten. En ik moest nog minstens negen kilometer afleggen naar het station. Daarnaast was ik ook nog eens veel te laat weg gegaan, dus het werd fietsen voor mijn leven. Gelukkig haalde ik de trein net, en drie kwartier later zat ik alweer in de les.

Waarom was ik nou op school. Ja, ik moest een toets afleggen waar ik maar een uur de tijd voor had. En dan moet je nagaan dat mijn reistijd 90 minuten heen en terug is. Kost bakken met geld dus. Maar nog even, en ik heb mijn studenten OV. Mocht deze eruit gaan, dan... dan.... Nou ja, ik zal wel niet de enige zijn die dan in staking gaat.

Maar goed, ik moest mijn toets maken en had flink wat tijd te kort. Met een beetje geluk heb ik nog een 5.5. En daarna volgde weer de terugweg naar huis. En sinds ik thuis ben, heb ik niks anders gedaan dan op mijn bureaustoel zitten en een beetje doelloos rondjes draaien.

1 opmerking: