Over Mij

1/09/2015

Movie Challenge 2015

In 2014 hebben veel meiden deel genomen aan de Movie Challenge. En in het nieuwe jaar zijn veel
van plan dit opnieuw te doen, Hier en daar heb ik een kijkje genomen op verschillende blogs, en heb besloten om zelf ook mee te doen. Een challenge waarbij je verplicht films moet kijken, ja dat klinkt als muziek in mijn oren.

Hoeveel films zet ik in? Mijn doel is om op het einde van dit jaar minstens 100 films bekeken te hebben. Zelf gooi ik mijn tijd graag weg in films, dus ik denk dat dit geen probleem voor mij moet zijn. Het lijkt nu nog veel, maar ik heb er al het vertrouwen in!

Natuurlijk is het slim om alvast een kleine lijst te maken met films die ik bekijken wil. Daarom heb ik de films die uitkomen in 2015 er bij gepakt! En er staan veel tussen die ik zeker niet wil missen, dus dat wordt veel bezoekjes aan de bioscoop dit jaar. En dat vind ik helemaal niet zo heel erg.

- Cinderella
- Insurgent
- Jurrasic World
- Star Wars: The Force Awakens
- Exodus
- Insidious: Chapter 3
- The Scorch Trails
- Hunger Games: Mockinjay part 2
Natuurlijk zijn er ook films die wat ouder zijn, maar die ik na al die jaren nog steeds niet gezien heb. Ook deze komen dan eindelijk aan het licht. Denk aan Inception, The Intouchables en zelf Mockingjay part 1. Maar ook films die ik wel honderden keer gezien heb zullen terug komen. Dit zullen vooral om de Disney films gaan, maar ook Harry Potter en Forrest Gump. Elke maan zou ik proberen een update te geven en jullie mijn lijstje van de films die ik gezien heb te showen.

Hebben jullie ook nog suggesties van fillms die ik dit jaar moet zien

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke challenge! Ik wil Cinderella ook graag zien. Heb je That Awkward Moment al gezien? Vond ik een erg leuke film.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Die heb ik gezien! Erg leuke film, die ga ik denk ik maar nog een keer kijken :)

   Verwijderen
 2. Ik ben ook echt heel benieuwd naar Cinderella en Exodus. Twee totaal verschillende films, maar goed haha. Ik hou dan ook echt van hele diverse genres. Maar zo te zien ben ik niet de enige. Leuk hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen