Over Mij

2/25/2015

Geld StrugglesMen zegt altijd wel: ''Geld maakt niet gelukkig''. Maar kom op, wat zou ik blij zijn als ik opeens een mooie bedrag op mijn spaarrekening had staan en (ook al is het maar voor even) het geld over de balk kon gooien.

Het is niet zo dat ik maandelijks in geld nood ofzo zit. Maar het begon aardig bij mij te knagen toen ik het volledige programma van Pinkpop zag. Vorig jaar zat ik ook al met een enorm jaloers makende gevoel verhalen aan te horen van mensen die wel die kant op waren gegaan, en ook ik zelf ben natuurlijk van plan om ooit die kant op te gaan. Maar wauw, toen ik het programma zag voor dit jaar kreeg ik een ontzettend dubbel gevoel. En ik begon mij af te vragen: Heb ik het geld er voor over: Natuurlijk! Heb ik er überhaupt wel geld voor: Ja dat zou ik kunnen hebben, alleen is de week na Pinkpop het dorpsfeest hier. En dat gaat helaas niet echt samen.

Maar goed, ik zou  het naast mij neer moeten leggen. En wie weet hebben ze volgend jaar (of de jaren daarna) wel een nóg leuker programma. En daarnaast ga ik dit jaar al naar The Script en naar Kensington waar ik nog echt niet meer op kan wachten! En tot zo ver mijn struggle-momentje.

1 opmerking:

  1. Geld maakt wel gelukkig.
    Als ik geld had dan zou ik nu ergens in Frankrijk studeren en weg uit dit land en dingen doen die ik altijd had willen doen maar dat niet kan/kon doen.

    KENSINGTON IS FIJN!

    BeantwoordenVerwijderen