Over Mij

3/05/2015

Ben ik gestopt met Bloggen!?Het is nu zo'n acht dagen geleden dat ik voor het laatst geschreven heb op mijn blog. Ja, dat is simpelweg te lang geleden. Had ik bedoelingen met mijn zó onnozele, 'lange' pauze? Ben ik misschien wel van plan om te stoppen met bloggen?

Nee hoor! Ik blijf gewoon lekker doen waar ik mee bezig ben. Maar wat ik wel ga doen, is dat ik ga minderen. De laatste tijd heb ik mijn blog heel erg als een 'moeten' beschouwt. Dan was het weer maandag, woensdag of vrijdag (de dagen waarop ik meestal iets probeer te plaatsen) en dan zat ik op school met die paniekgedachte: ''Maar, shit. Ik heb nog helemaal niks..''.

En schrijven omdat het moet is echt niet fijn. Daarom wil ik het een tijdje laten rusten. In die tijd ga ik zeker niet stil zitten. Ik ga ideeën bedenken en kijken hoe ik het beste dingen kan gaan plannen. Ik weet niet hoelang dit kan duren. Misschien een paar dagen, of meerdere weken. Dat is allemaal nog even afwachten.

Het is dus niet zo dat jullie niks meer van mij horen. Ik blijf wel nieuwe artikelen plaatsen, maar wel met mate dit keer. Gelukkig is het maar voor even!

3 opmerkingen:

 1. Nooh! Maar nee, je hebt wel gelijk hoor. Je blogt omdat je het leuk vindt, niet omdat het moet. Ik hoop snel weer iets van je te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb alweer allemaal nieuwe ideeën! Dus binnenkort zou er waarschijnlijk wel weer iets verschijnen

   Verwijderen
 2. Ik heb soms ook totaal geen inspiratie en dan is er plots een hele waterval aan ideeën! Neem gerust je tijd :D

  BeantwoordenVerwijderen