Over Mij

2/01/2015

My life in pictures #1


Afgelopen dagen heb ik gewoon een normale week gehad. En ik bedacht mij dat het misschien wel leuk zou zijn om hierover wat foto's te gaan maken. Vanaf vorige week zaterdag tot aan vandaag heb ik geprobeerd momenten vast te leggen terwijl ik bezig was met mijn dagelijkse leven.

Zaterdag lag er ontzettend veel sneeuw! De laatste keer dat ik sneeuw gezien had was alweer in 2013. Dus mijn broertjes besloten die kans te pakken en hebben meteen een sneeuwpop gebouwd. Helaas heeft de sneeuwpop maar een kort leven gehad. Rond het middaguur was hij alweer gesmolten.

Maandag begon school weer. En met mijn favoriete, niet handige schooltas fietste ik richting het station. Al het sneeuw was alweer volledig weg. En ik moet mijzelf onthouden dat ik deze tas nooit meer meeneem, maar dit keer was het even noodzakelijk aangezien ik wat meer spullen mee moest.
Dinsdag was een goede dag. Waarom? Ik had de dag ervoor bij de Aldi heerlijk witte chocolade met kokos ingeslagen plus een flinke fles banaan/appel (ofzo) smoothie. Ja, helaas was het wel snel op. Maar ik ben er de dag perfect mee begonnen.


Woensdag bestond mijn dagje uit een kort dagje school, een lekker warm vuurtje en een avondje vermaakt met de serie Pretty Little Liars! Met de serie loop ik bijna bij en het wordt steeds spannender, ook al lijkt het op dit moment heel erg alsof A bijna ontmaskert wordt.

Mijn dag begon op vrijdag goed met twee funnies op mijn brood! De nostalgie, het is al te lang geleden dat wij hagelslag met funnies hadden. Rond acht uur was ik alweer op school, en moest mij daarom even een half uurtje vermaken in de kantine. Met mijn trouwe vriend uit de Big Bazar heb ik even wat onzin zitten krabbelen.

1 opmerking: