Over Mij

3/16/2015

App: Plant NannyEen paar dagen terug kreeg ik te horen van de app Plant Nanny. Het is een digitale plant die jij moet verzorgen op basis van wat jij drinkt. Ik vond dit wel aardig leuk klinken, en besloot de app te downloaden. En wauw, ik ben er heel enthousiast over!

Nanny plant is een app die je gratis kan downloaden. Heb je de app gedownload? Gefeliciteerd! Dan ben je officieel een nanny van een jong, lief, klein plantje. Je kan je plant overigens ook een naam geven. Hartstikke leuk!

Hoe gaat het in zijn werk? De app is gebouwd om jou aan je dagelijkse liters water te helpen. Dus al het water wat jij drinkt, geef je door in de app en zo groeit jouw plantje langzaam op! In de app heb je verschillende formaten bekers. Onder die bekers staan de liters en zo kun je een beetje inschatten hoeveel je ongeveer gedronken hebt en welke beker jij dus aan je plantje moet geven. Ook geeft het plantje aan wanneer het dorst heeft. Dus dit is een teken dat ook jij weer moet gaan drinken!Zelf vind ik de app hartstikke handig. Ik merk heel erg dat het mij stimuleerd om meer te gaan drink. De app is heel duidelijk. Het geeft precies aan op hoeveel procent je zit, en hoeveel bekers water je nog moet drinken. Het is ook heel erg leuk om je plantje te zien groeien, en ook kun je zaadjes verdienen. Hiervoor moet je dan wel advertenties bekijken. Maar je kan er wel leuke spulletjes van kopen!

Ken jij deze app al?

4 opmerkingen:

  1. Wat klinkt dat leuk! Ik kende dit nog niet, maar vind het wel een leuk initiatief. Ik ga 'm ook even downloaden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, wat leuk zeg! Al heb ik grote kans dat ik dan die hele app vergeet, net zoals dat ik het drinken wel eens vergeet.. oeps! Ik kende deze app nog niet :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh wat grappig en leuk dit. Ik ga meteen even kijken in de appstore

    BeantwoordenVerwijderen