Over Mij

3/18/2015

Update: Movie Challenge #2Inmiddels is het alweer twee maanden geleden dat ik deel heb genomen aan de Movie Challenge. Maart is over twee weken afgelopen, en ik merkte ook op dat ik de films van februari én half maart er nog niet op had staan.

Nog steeds heb ik het idee dat ik zo ontzettend veel films kijk. Maar de tijd die ik achter mijn beeldscherm verdoe, raak ik vooral kwijt aan series, zoals ik in mijn vorige update ook al vertelde. Het is lastig om bij te houden welke films ik kijk. Soms zie ik op de tv een leuke film die ik dan kijk. Maar vervolgens vergeet ik deze film te noteren, en weet ik niet meer hoe die film nou heette.Films van Januari:
1. Gooische Vrouwen 2
2. Mean Girls
3. Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring
4. Lord of the Rings - The Return of the King
5. The Host
6. Keizer Kuzco
7. Wit Licht
8. Charlie St. Cloud

Films van Februari:
9. Gone
10. Now Is Good
11. How to lose a Guy in 10 Days
12. Lol
13. Big Hero 6
14. De Eetclub
15. Soof
16. Along Came A SpiderTijdens de film Now Is Good, heb ik (natuurlijk) weer gejankt voor mijn leven. Wat een mooie en bijzondere film was dat. Samen met mijn broertje ben ik naar Big Hero 6 geweest. Je weet wel, die animatie film van die Oscar. Ik had de film al eerder gezien, maar de film blijft zo leuk. Al hoewel de film vol humor zit, greep het mij best wel naar de keel (en ja, ik heb zitten janken om een robot.).

Tot nu toe gaat het best goed. Wat mij betreft mag er wel iets meer vaart achter, dus ik ga meer in de TV Gids kijken of er die avond nog een leuke film voor is!

1 opmerking: