Over Mij

3/13/2015

Shoplog: Action

Een paar dagen terug bracht ik een bezoek aan de Action. En natuurlijk heb ik ook weer allemaal leuke spulletjes mee naar huis genomen waar ik erg blij mee ben. Daarom leek het mij een leuk idee om te laten zien wat ik allemaal gekocht heb!

Waar ik echt enorm blij mee ben, zijn deze dubbelzijdige fotolijstjes. Ik weet nog niet of ik er een foto in laat of niet. Want in dit artikel staat namelijk een hele leuke, simpele DIY. Op dit moment staan ze nog met de verenfoto en al op mijn bureau. Ik moet nog even kijken wat ik ermee ga doen.

 Natuurlijk moesten de gebruikelijke spulletjes ook weer in huis worden gehaald. De roze deo ruikt trouwens zo lekker! Het is geen sterke geur of iets, maar zo heerlijk fris!Ik ben echt gek op kaarsen. En daarom kochte ik dit setje van drie. Het zijn geurkaarsen, en zoals je al leest geurt het Red Berries. Het is gelukkig geen al te sterke geur, maar ik merk wel dat mijn kamer nu al lekker fris geurt door deze kaarsen.Als laatste heb ik dit dienblad. Het is een klein ding en ik vond hem erg schattig. Intussen staat hij op mijn bureau met de drie kaarsen erop!Als laatste heb ik dit dienblad. Het is een klein ding en ik vond hem erg schattig. Intussen staat hij op mijn bureau met de drie kaarsen erop!

5 opmerkingen: