Over Mij

3/11/2015

Ik kweek mijn eigen geluk!


Het is alweer bijna lente en de lentekriebels zijn overal te vinden. Niet alleen bij mij, maar ook bij anderen. Ik zag dat veel meiden hun eigen 'tuintje' begonnen door potjes te kopen in winkels. Nu hebben wij thuis een behoorlijke moestuin, maar dit potje bij de Hema kon ik niet laten staan.

Ja, het zijn klavertjes vier. In mijn hele leven heb ik er per toeval eens twee gevonden. De ene keer hing ik op de kop aan een rekstop, en de andere keer viel ik er met mijn snufferd er boven op. Puur toeval, helaas was ik ze ook zo weer kwijt. Dus ja, waarom kweek ik dan niet mijn eigen geluk?

Voor 2,50,- kocht ik deze pot bij de Hema. Naast klavertjes vier kun je ook nog kiezen uit aardbeien, zonnebloemen en tomaten. Maar aangezien wij dit al in onze moestuin hebben staan, koos ik voor het geluk.

Toen ik de pot opende, zag ik vier stukken 'grond' en een zakje met zaadjes. Ik vond die vier rondjes grond maar een beetje raar. Het leek zo weinig. In ieder geval, ik moest er 800 ml water bij gooien. Dus dat deed ik. De grond zette meteen op en die vier kleine schijfjes grond rijkte tot aan de rand! Dat was een best leuk gezicht. Vervolgens zette ik de zaadjes in de grond, en klaar was ik alweer.

Nu heb ik absoluut geen groene vingers, dus ik hoop dat mijn klavertjes vier zullen overleven. Of nouja, ik ben al blij als er ├╝berhaupt wat uit komt. Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat!

5 opmerkingen:

 1. Mijn aardbeien groeien super goed van de Hema! Hopelijk groeien jou klavertjes ook zo goed! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze vorige week geplant maar helaas nog niks te zien. Dus ben benieuwd

   Verwijderen
 2. Zulke plantjes heb ik toevallig laatst voor mijn verjaardag gekregen, moet ze nog wel planten. Zoiets is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee :D ben benieuwd ^^

  ~ Sann
  www.Piixel.nl

  BeantwoordenVerwijderen