Over Mij

3/23/2015

Mijn blog is jarig!Hoera! Mijn blog is een jaar oud! Precies een jaar geleden lanceerde ik Het Babbel Historie. En ik had nooit verwacht dat ik er naar een jaar nog zo mee bezig zou zijn! Het is leuk om te zien hoeveel ik al geleerd heb in een jaar tijd.

Hoewel ik nu een jaar bezig ben, ben ik pas een paar maanden later 'echt' gaan bloggen. Hiermee bedoel ik dat ik wat meer artikelen begon te plaatsen en ook op vaste dagen. Daarnaast begon ik pas ergens begin deze zomer echt iets te doen aan de Lay-Out van mijn blog. Het eeuwige roze werd vervangen door wit met bruin. Ook was ik wekelijks bezig met een nieuwe header. En die ging regelmatig van schattig naar strak en door naar neutraal. Gelukkig heb ik alles opgeslagen.  Hieronder volgen al mijn Headers door de maanden heen:

Natuurlijk heb ik ook mijn Lay-Outs opgeslagen. Die van het aller begin heb ikniet meer. Maar dit was iets van blauw met wit. Hierna ging ik door naar roze en zo ging het verder. Ook hiervan heb ik een overzicht:
In een jaar tijd kreeg ik er 33 volgers bij. Of nouja, zoals ik net al zei begon ik pas een paar maanden later aan het echte werk, en daardoor duurde het ook erg lang voordat ik bloglovin' ontdekte. En zo zijn er ook nog heel veel mensen die ik wil bedanken voor hun support en steun. Dit zijn bijvoorbeeld de mensen die mij genomineerd hadden voor bv de Liebster Awards, of mijn blog gewoon al op hun blog genoemd hadden. Ook zijn dit de mensen die mij een feedback gaven en mij hielpen om dat hele blog gebeuren aan te pakken. Maar ik wil ook de mensen bedanken die gewoon hartstikke positief waren en de moeite namen om alleen al mijn blog aan te klikken of door een reactie achter te laten. Ook heb ik al een paar leuke en positieve mailtjes ontvangen waar ik ook heel blij mee ben.

Dus, bedankt allemaal! Ik geniet nog elke dag van het bloggen (ondanks bepaalde blogdipjes) en ik ben van plan om echt door te groeien. Het klinkt wat gewaagd maar ik wil vaker artikelen plaatsen. Inmiddels ben ik al heel wat dagen vooruit gewerkt dus er staat heel wat te wachten. Door het bloggen heb ik veel geleerd en heb ik ook veel andere bloggers ontdekt waarvan ik weer kon leren. Ik blog lekker door en probeer dit nog heel lang vol te houden!

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Je hebt al veel verschillende lay-outs gehad zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel gelukkige blogverjaardag haha! Nog vele mooie jaren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er is er één jarig, hoera hoera!! Hieperdepiep! Gefeliciteerd met je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi foto Ilse! En gefeliciteerd.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd, je layout is er echt op vooruit gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw hoe heb je die mooie kleurrijke vegen zo gemaakt, dat vind ik echt altijd wat hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. *hele late reactie maar:* ik heb hiervoor waterverf brushes gedownload in photoshop!

   Verwijderen