Over Mij

4/07/2015

Een kleine, persoonlijke update!Omdat ik eigenlijk voor vandaag niks op de planning had staan, wat mijn blog betreft, bedacht ik mij dat het misschien ook wel weer tijd was voor een persoonlijke update! Het is volgensmij lang geleden dat ik dit gedaan heb, dus bij deze!

De paasdagen zijn voorbij en ik heb er helaas niet optimaal van kunnen genieten aangezien ik de griep flink te pakken heb. Twee weken terug was ik nog zo blij toen ik las dat de griep Nederland bijna uit was, en mij had ie dit jaar over geslagen! Te vroeg gejuichd. Helaas moet ik er ook aan geloven. En dan ook nog tijdens de paasdagen.

Maar doordat ik maandag de halve dag thuis zat (we zouden gaan gourmetten bij mijn oom en tante, maar hier heb ik het maar anderhalf uur volgehouden door mijn griepje) had ik mooi de tijd om Cloud Atlas af te kijken. En vandaag heb ik die film wéér gekeken (even ter info: die film duurt drie uur lang). Ik ben een beetje obsessed met die film geworden denk ik. Maar het is ook zo'n mooie film. Echt, ik vind hem prachtig.

Morgen heb ik rijles en ik ben een beetje onzeker geworden wat mijn rij-gedrag betreft. Mijn rij-instructeur zei vorige week namelijk dat ik doe alsof ik alle tijd van de wereld heb. En dat is niet de eerste keer dat ik zoiets hoor. Ik ben niet een van de snelste personen op deze wereld dus ik trek mij dat best snel aan. En naast dit heb ik ook no steeds het gevoel dat ik alles verkeerd doe. Zo ben ik dan ook weer, mij alles te snel aantrekken en dat terwijl ik nog maar acht rijlessen gehad heb. En hoe leuk ik het ook vind, maar na dat uurtje lessen heb ik toch de neiging om op de bank neer te ploffen omdat ik het gevoel heb dat ik een hele achtbaanrit achter de rug heb.

Dus ja. En verder hoop ik eigenlijk dat ik binnenkort een brief ontvang voor een intake-gesprek. En ik duim er zo hard op dat ik aangenomen word. Ik hoop het zo erg!

2 opmerkingen:

  1. rijen vond ik in het begon super stom, maar uiteindelijk komt alles goed en heb je je papiertje in je handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het heeft met rijles ook tijd nodig voordat alles went! Je hebt nog maar 8 lessen gehad, dat komt vast wel helemaal goed. Je moet eerst ook alles tegelijk doen achter het stuur, later wordt het echt makkelijker. Maar dat gevoel dat je een hele achtbaanrit achter de rug hebt ken ik, klotsende oksels alsof ik een marathon had gelopen (in feite zat ik 1 uur in de auto)

    BeantwoordenVerwijderen