Over Mij

4/30/2015

NEW IN: DIGITAAL SPRINGTOUW

De Action heeft de laatste tijd leuke spulletjes in de winkel liggen wat het sporten betreft. Zo kocht ik daar een paar dagen terug een digitaal springtouw! Ik was al een tijdje op zoek naar een goedkoop springtouw en had gehoord dat er bij de Action wel een paar simpele touwen waren. Maar toen ik het digitale springtouw zag, nam ik die meteen mee!

Voor slechts 2,49,- nam ik het springtouw mee naar huis. En thuis aangekomen heb ik het touw meteen in elkaar gezet. Het touw is drie meter lang en kan gelukkig versteld worden. Ik ben zelf niet zo heel groot en daarom is dit wel erg handig.  

Wat ik vooral een groot voordeel aan het springtouw vind, is dat het je sprongen, je kilometers én je verbrande calorieën bij houdt! Doordat je makkelijk kan bijhouden hoeveel je sport, maakt dit het springen extra leuk en geeft het je extra veel motivatie!


Zoals je kan zien heeft het springtouw twee knopjes. 'Mode' en 'Set'. Door op 'mode' te klikken, kun je aangeven wat je wilt bekijken. Rechts in het beeldschermpje staat een klein schema waarachter een pijltje staat. Door op 'mode' te klikken gaat dit pijltje steeds wat meer naar onderen. En zo kun je dus afwisselen van calorieën naar sprongen en kilometers!

'Set' zorgt ervoor dat je resultaten gewist worden. Dat vind ik wel een nadeel aan het springtouw. Natuurlijk is het fijn dat er zo'n knopje op zit, maar misschien was het beter geweest als ze hiervoor een knopje hadden gemaakt die niet zo makkelijk ingedrukt kan worden. De kans is zo veel groter dat je al je resultaten wist, en dat zou zonde zijn.

Voor de rest vind ik het een geweldige aankoop! Springtouwen is een erg leuke manier van sporten en je verliest er ook enorm veel calorieën mee! Als je liever een normaal springtouw hebt, kun je ook bij de Action terecht. Maar dit digitale springtouw raad ik je zeker aan!


1 opmerking:

  1. Wow, superhandig! Ik had deze nog niet bij de Action gezien. Ik had wel een normaal springtouw gezien

    BeantwoordenVerwijderen