Over Mij

5/01/2015

DIT WAS APRIL!Het jaar gaat ongelooflijk snel voorbij. Voor mijn gevoel zat ik vorige maand nog te kijken naar al dat vuurwerk wat de lucht in geschoten werd en at ik oliebollen. Inmiddels is het alweer mei en we zitten bijna op de helft van het jaar. Mijn meivakantie is net begonnen en over ongeveer anderhalve maand is het alweer zomervakantie. Voor mijn gevoel ben ik ergens blijven steken in oktober 2014, ik kan mij gewoon niet beseffen dat de zomer voor de deur staat.

Ik heb echt genoten van april. Het was een geweldige maand vol leuke herinneringen en ik had amper dagen waarin ik in de stress schoot door schoolwerk of iets. Ik heb vooral veel van het lekkere weer buiten genoten, want geef toe: de warme dagen in april waren ge-wel-dig (laten we het verbrand zijn even achterwege houden). Ik heb ook enorm veel leuke dingen gedaan in april. Hier onder een klein overzichtje:

- Ik heb eindelijk mijn studenten-ov binnen gekregen en kan nu eindelijk gratis reizen! Ook heb ik deze maand voor het eerst mijn stufi gekregen. Hoera voor de centjes!

- Ik ben beter op mijzelf gaan letten wat het eten betreft. Deze hele maand heb ik amper een koekje of een snoepje aangeraakt en ben ik enorm veel gaan sporten. Ook heb ik om diezelfde reden enorm veel leuke meiden ontmoet die mij hierin motiveren en ik vind het erg leuk dat ik in korte tijd al zo veel verschil zie.- De maand april zat voor mij misschien een weekje tegen doordat ik nu pas de griep kreeg. Elk woord wat over mijn lippen kwam werd vergezeld met een enorme hoestbui. Dat was misschien een nadeel, vooral omdat dit ook tijdens de zonnige dagen was. Maargoed, ik laat mij niet stoppen door een griepje!

- Ik heb een brief terug gekregen dat ik 12 mei (!!!) op gesprek mag komen voor mijn opleiding die ik het nieuwe schooljaar wil volgen. Ik vind het zo spannend en intussen ben ik al drie nachtmerries over de intake verder. Ik vind zulke dingen verschrikkelijk maar ik wil het zó graag!

- Een vriendin van mij had haar rijbewijs gehaald dus we zijn een middagje lekker wezen touren in haar auto.

- Nu we het er toch over hebben, ik heb enorm genoten van de hoeveelheid zon die ik in april heb mogen zien! Ik ben (helaas) heerlijk verbrand maar dat is gelukkig alweer een beetje bij gekleurd. Met een paar vrienden hebben we zowat elke dag buiten gezeten, dat was enorm gezellig.- Ik heb de film Cloud Atlas gezien en ik vond het de meest geweldige films die ik ooit in mijn leven gezien heb. De film zette mij echt heel erg aan het denken en ja, daar hou ik wel van. Ik wil nog steeds het boek bestellen!

- Mijn rijlessen gaan eindelijk écht goed. De afgelopen drie lessen heb ik weinig commentaar gehad, alleen dat ik moet proberen minder snel op een rotonde of iets af te rijden. Maar voor de rest gaat alles prima! En ik voel mij ook een stuk veiliger in het verkeer.

- Ik ben begonnen met twee hele toffe series (want ja, ik moet toch wat nu Teen Wolf, The Walking Dead én Pretty Little Liars pas ergens in juni ofzo weer beginnen). Orphan Black en The Returned. Zoek je nog een leuke serie wat zich een beetje in de genre 'thriller' bevindt, dan raad ik je deze twee series zeker aan!

- Ik ben ook nog naar het boekenfestijn geweest! Het was echt geweldig daar. Zoveel mooie boeken voor zo'n klein prijsje.- Koningsdag én nacht was ook geweldig. Eigenlijk was het plan om tijdens Koningsnacht gewoon thuis te blijven, maar in een keer stond ik ineens in de stad met twee vrienden. Een heerlijke spontane actie waar ik geen spijt van heb gehad! Ik heb het ongelooflijk gezellig gehad! Op Koningsdag ook trouwens. Gelukkig was het nog best mooi weer!

- Met een vriendin ben ik naar de Primark in Almere geweest! En vervolgens hebben we nog een paar uur op Schiphol rond gelopen. Ook dit was een hartstikke leuke dag!

Dat waren een paar van mijn hoogtepunten uit de maand april. Hebben jullie ook leuke dingen gedaan afgelopen maand?


5 opmerkingen:

 1. Ik ben op studiereis geweest naar Manchester, dat was heel leuk! En ik ben naar 538Koningsdag geweest (: Nu is het meivakantie en heb ik elke dag eigenlijk wel iets (leuks) te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw Manchester! Wat gaaf! Kleine steek van jaloezie hier nu :'D

   Verwijderen
 2. Haha, ojee, op elk puntje wil ik bijna reageren.
  Fijn dat rijles beter gaat! Ik vond de eerste 15 lessen erg lastig, toen ging het 10 lessen 'goed' en de laatste 15 lessen vond ik weer lastig omdat het examen steeds dichterbij kwam!
  Leuke series! Zelf volg ik ook The Walking Dead, PLL en Orphan Black. Aan the Returned wil ik graag nog beginnen, maar ik heb ook nog zoveel andere series die ik volg (luxe-probleem).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ik snap je serie-struggles helemaal! The Returnes is eigenlijk nog maar net begonnen en is nu (klein gokje) bij aflevering 8. Elke week komt er een nieuwe aflevering op Netflix dus dat is super fijn. Dan voel ik mij meteen minder verplicht om het te kijken ofzo. Dat ik gewoon kan wachten tot de dag dat de aflevering online wordt gegooid :'D

   Verwijderen