Over Mij

5/07/2015

PROJECT GELUK KWEKEN | GEFAALD.Een paar maanden geleden kocht ik bij de Hema een kweekset. Bij de Hema verkochten ze vier verschillende soorten waaronder: Aarbeien, zonnebloemen, tomaten en klavertjes vier! Ik kocht voor 2,50 de klavertjes vier en was erg benieuwd naar het resultaat. Wel nu, ik heb gefaald.

Het ging in eerste instantie best-wel-goed met mijn klavertjes. Ik had de zaadjes misschien iets verder de grond in moeten drukken, maar ze deden hun uiterste best. Het duurde een paar kleine weken tot dat ik het eerste resultaat zag. Een klavertje schoot met volle snelheid de lucht in terwijl de anderen wat achter bleven.

Ik wilde af en toe wat foto's maken van de klavertjes. Hoe ver ze nou waren en hoe het precies ging. Helaas vergat ik dat soms, dus besloot ik maar gewoon een foto van het hele resultaat te maken. Alleen liep alles een beetje anders dan verwacht. Kijk, ik had mijn klavertjes in de kas achter ons huis gezet zodat ik zeker wist dat mijn plantjes voldoende zonlicht zouden krijgen. Af en toe kwam ik even kijken en gaf ik ze een beetje water. Alleen kwam ik er twee weken terug achter dat mijn klavertjes verdwenen waren .Ze waren foetsie en ik kon ze nergens vinden. Toen ik de bloempot waarin ik de plantjes later nog had ingezet leeg in de schuur zag staan, wist ik wat er gebeurt was: mijn plantjes waren weggegooid.

Tot zo ver het trieste verhaal van mijn klavertjes. Ik weet nog steeds niet wie het gedaan heeft maar iemand hier in huis heeft het vast gezien als onkruid ofzo. Ik vind het verschrikkelijk jammer aangezien ze zo ongeveer allemaal volgroeid waren. Dus bij deze: mijn project geluk-kweken is gefaald. Helaas.

2 opmerkingen:

  1. Nouja! Wat stom! Wat naar dat iemand ze heeft weggegooid, wie doet dat nou? Ik heb zelf ook zaadjes geplant van de HEMA en daar moet iedereen van afblijven, haha. Eén van mijn katjes zag het zelfs aan voor een kattenbak dus ik heb er heel voorzichtig satérprikkers ingestoken. Hopelijk heb je de volgende keer meer geluk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahw no! Dat is echt vet balen! :'(

    BeantwoordenVerwijderen