Over Mij

11/19/2015

Zo van: ik ben altijd alles kwijtOp dit moment baal ik zó ontzettend erg van mijzelf. Ik heb namelijk weer een momentje van: o-ja bloggen yey-yey zoveel inspiratie nu alles opschrijven!!!! Maar ok ja, daar kwam even een heel groot probleem bij kijken. Ik heb nu best wel wat leuke berichten in het archief staan, klaar om gepost te worden, alleen wilde ik er nog even wat foto's bij voegen voor een extra leuk effect. Probleem: ik ben de laden van mijn camera kwijt.

Waarom ben ik ook zo'n sloddervos en ruim ik niet gewoon meteen alles op? Kleine confession: ik ben die lader niet pas 1/2 dagen kwijt, maar echt al gewoon twee maanden. Ik had het ding opgeladen omdat ik de volgende dag een feestje had van mijn opa en oma, ze waren 50 jaar getrouwd. Vervolgens heb ik de batterij uit de lader gehaald, en heb ik de lader laten zitten in het stopcontact. Een paar weken later ging ik naar Texel, en dat ding was eh, verdwenen.

En of ik hem nou ergens anders neer gelegd heb of een ander? Echt, ik zou het niet weten. En het feit dat ik het ook echt-niet-weet geeft mij ook geen goed gevoel. Ik heb alle kastjes hier al helemaal op de kop gehaald en zelfs bij de grote schoonmaak is het niet boven water gekomen. Ik snap er echt niks van. Zal ik het misschien dan toch mee naar beneden genomen hebben? Of misschien bij iemand in de tas gestopt hebben? Maar waarom zou ik dat doen?

Overigens is die lader niet het enige wat ik kwijt ben. Ik ben namelijk ook al maanden de pen van mijn tekentablet kwijt. Ik weet nog zo goed dat ik dacht: ''laat ik die ben hier in leggen, dan raak ik het sowieso nooit meer kwijt!''. Maar eh ja, ik weet nu dus niet meer waar ik het ingelegd heb. Een voordeel: ik weet dus wel dat die pen ergens in ligt.

Maar ja, ik wil eigenlijk wel weer gewoon foto's kunnen maken. Want eh, dit blogt wel erg beperkt. En daarnaast ligt mijn camera nu steeds heel zielig in een hoekje. Dat arme ding.

1 opmerking: